Levrek Soteleme Tarifi Malzeme
3 adet fileto haline gelmiş levrek
1 adet kuru soğan
2 adet yeşil biber
1 adet domates
7 8 adet mantar
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber
Pul biber
Kekik
1 çay bardağı su
Kaşığın ucunda domates salçası
Levrek Soteleme Tarifi Nasıl Yapılır
İlk olarak balıkları küp küp şeklinde doğrayınız.
Mantarları julyen olarak doğrayınız.
Biberleri ince ince doğrayınız
Domatesleri küp küp doğrayınız.
İlk olarak levreğinizi tavaya koyunuz ve biraz altını üstünü çeviriniz.
Soğanlarınızı ekleyerek dağlamaya başlayınız.
Sonrasına ise mantarınızı ekleyiniz.
Biberleri de ekleyerek baharatları ekleyiniz.
En son suyunuzu da ekleyerek pişirmeye bırakınız.
Suyu tamamen çekilene kadar pişiriniz.
Levrek soteyi sıcak olarak servis yapınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder